Tailsweep topp

Monday 8 April 2013

good morning!


Godmorgon alla fina läsare! Jag tror aldrig att jag har bloggat uppmärksammade Fantastic Frank's objekt tidigare, då så många andra gör det, men den här lägenheten verkar precis ha lagts ut och jag gillar den! Nu blev jag lite inspirerad att ställa sängen mot fönstret i vårt sovrum, och jag vet att vår granne under har precis så. Titta in här för mer bilder med kul styling!



Jag vill också passa på att tacka er som lämnat kommentarer i förra inlägget om vad ni vill se hos mig. Det verkar som om ni vill att jag kör på i samma stil, men med mer egna bilder (och det är ju lättare den här årstiden!), samt glimtar från vårt sommarställe. Coming up! :)

Fin start på veckan!



 

5 comments:

  1. Härlig blogg! Följer dig nu, min 3e blogg. Jättedålig på det men din fastnade jag för direkt.Gillade oxå bägge lhgt du visar, vill flytta till staden direkt;-) och du verkar ju inte ha det sämre!
    /Anna-Karin

    ReplyDelete
  2. Underbar blogg! Har nyligen startat en webbshop som jag hoppas kan ge mycket nöje och inspiration, precis som din blogg ger mig! Besök mig gärna på www.cushionhouse.se

    ReplyDelete
  3. Vad kul att du blev veckans inredningsblogg på Sköna Hem, du om någon är värd att uppmärksammas, jag gillar alla dina inlägg, en härlig och skön blandning, äkta och genuint...

    Ha en fin dag!
    Kram Malin

    ReplyDelete
  4. vilken schysst lägenhet! undra vad det är för sänglampor?

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.