Tailsweep topp

söndagen den 25:e november 2012

sunday pic

pics: @seventeendoors

En novembergrå bild från instagram blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild. Ny matta på plats, och det kanske är svårt att se på den mörka bilden, men det är inte Ikeas svartvita, utan de ljusa ränderna är naturfärgade istället för vita. Lite mjukare så. Fin söndag alla!
 
 

10 kommentarer:

 1. Beautiful photo, and from what I can see, an amazing apartment. I just love these windows.

  SvaraRadera
 2. Mycket fin bild! Var kommer mattan ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hannah. Jag "ropade" in den på lauritz.com mitt under Solsidan, så priset blev bra :) Men tänk på att det tillkommer ganska mycket i avgifter och frakt när man handlar på auktionssajter. I mitt fall blev det i alla fall mkt billigare än hos de fina varuhusen på stan, och mer i "ikea-prisklass".
   Hälsningar Ulrika

   Radera
 3. Fin matta som passar jättebra där . Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Oh I love this so much! You've got an amazing place! x

  SvaraRadera
 5. Snygg matta! Och vilket bra pris! Försöker mellan varven att hitta nån fin matta på Lauritz...men av nån anledning skenar alltid priserna iväg långt över min mattbudget...:-/ Glad att nån lyckas i alla fall!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Jag håller med om att priserna skenar iväg, när budgivningen håller på att stänga, men det här gången blev det ok. Jag hade spanat in samma matta (tror jag) på ROOM, och det blev definitivt billigare.
   Kram

   Radera
 6. Snyggt! Funderar starkt på att ha en liknande. Ha en bra start på nya veckan! Kram Jenny

  SvaraRadera