pic |
Efter en lång skogspromenad nu på morgonen, genom ett helt overkligt vinterlandskap med snöflingor som sakta dalar ner, har det blivit dags för oss att doppa i grytan (till mannens stora skräck :). Och det gör vi traditionsenligt i vår familj, med norrländskt hembakat tunnbröd.
Innan jag loggar ut och tar jul på riktigt vill jag tacka alla fina läsare för att ni tittar in här, och passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL!
I wish you all a Merry X-mas & a Happy New Year!
God fortsättning! Vad trevligt med fjällen och sedan besök hos släkten!
ReplyDeleteÄlskar tunnbröd, helst ganska mjukt! Det ska vara "hemmabakt" från nån lokal bagarstuga - det påminner mig om barndomen då vi på loven var hos mormor och morfar i Norrland!
/Karin LG
tack Karin, och god fortsättning du också! :)
DeleteJag gillar också lite mjukare tunnbröd, såå gott!!