Tailsweep topp

tisdagen den 17:e april 2012

custom-made


Ägaren till den här våningen på 167 kvm anlitade två arkitekter och skräddarsydde den helt enligt sina önskemål. Vilken dröm. De valde att arbeta med mörkt och ljust, t.ex. förstärktes det vita i taken i sällskapsrummen, medan den bakre delen av våningen, där sovrummen ligger, dämpades.


Trots att inredningen är rätt minimalistisk tycker jag att miljön känns varm och välkomnande. Snyggt!


Men det är kanske taket och den öppna spisen som balanserar upp det hela. 
Färgsättningen är också väldigt lyckad, och ger våningen en uppdaterad känsla.

pics: via Marie Claire Maison


Have a lovely day!


2 kommentarer:

  1. I like this apartment a lot! The colour combination is very appealing, nice!

    SvaraRadera
  2. Åhhh, säger bara sååå snyggt!

    SvaraRadera