Tailsweep topp

Sunday 9 October 2011

basket

Jag älskar korgarna från Afro art, och den här modellen hade så fin form att jag kunde inte motstå den. Vårt sideboard är ju inte världens mest funktionella möbel vad gäller förvaring, så här trycker jag ner alla mössor och vantar i en enda stor röra. Superpraktiskt!

pics: seventeendoors
Hoppas att ni har lika fint väder som vi denna mysiga söndag i oktober! 

6 comments:

 1. Afro art är en riktig favorit- i vår förra lägenhet inredde vi bara med saker därifrån och saker vi köpt när vi var i Afrika passade så bra till vårt mörkbetsade trägolv....nu har vi fulparkett så nu har vi ett gästrum med guldväggar och afrikaprylar;) Kram Johanna

  ReplyDelete
 2. Ih vilken cool korg!!! Man hittar så mycket inspiration i bloggvärlden så oj oj!!! Kul är det!!
  Ha en bra vecka! Kram kram!

  ReplyDelete
 3. Riktigt fin korg! Fastnade desto mera för er matta. Otroligt fin!

  ReplyDelete
 4. Tack Linnéa, mattan köpte jag i Istanbul. Önskar att jag hade köpt fler, älskar den! Får bli en resa dit igen, fantastiskt resmål också!
  Kram

  ReplyDelete
 5. Jag fastnade för sideboardet! Väldigt snygg, får man fråga vart det kommer ifrån? Har sett liknande på Ilva! Trevlig söndag! :)
  /Hanna

  ReplyDelete
 6. Tack Hanna, jag köpte det på Posh Living som sålde ut.. De verkar inte ha det i sortimentet längre, men har för mig att märket hette Belize, och när jag googlade fick jag upp den här länken, så det stämmer nog:
  http://www.poshliving.se/product.html?product_id=56
  sorry att jag inte kunde hjälpa till mer än så..
  Kram

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.