Tailsweep topp

Wednesday 23 October 2013

on my drawer this morning


..står några nya prints från Fotografiskas senaste utställning "Secrets" med Paolo Roversi. Så fin. Jag som lovat mig själv att sluta köpa prints som man sedan ser precis överallt kunde inte motstå.. Men jag har lärt mig min läxa, och slutat att kosta på inramningar, utan kör enkla ikea-ramar så kan jag byta ut när jag tröttnat på att se dem överallt. Frågan är om jag kommer att tröttna på Roversi, dock..

pics: seventeendoors

Idag ska jag hämta ut fotokonst från Love Warrior. Kan ni gissa vilken jag valde?
 
Fin onsdag!

Uppdatering: Jag lade upp den här bilden på instagram och fick frågor om handen, som kommer från Garbo Interior, och den lilla fina tygkrukan hittar ni i Lotta Agaton shop och den finns i flera snygga färger.
 

9 comments:

 1. Fina vilsamma kombinationer. Visst kan det bli sådär med sådant som ögat ser lite för ofta - nackdelen med att matas med bilder hela tiden :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, nackdelen med bloggläsandet.. Ofta har man sett bilderna i inredningsmagasinen innan de publiceras i magasinen också..

   Delete
 2. Snygga bilder har man aldrig för många av! Får man fråga vad det är för nagellack du har på bordet - färgerna ser så fina ut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Chanels "Peche Nacrée" och "Mysterious".

   Delete
 3. Ja, dessa hamnar hemma hos mig också. Kan inte hjälpas ju! Favvosar... :) Kram kram

  ReplyDelete
 4. Otroligt vackra bilder! & snyggt stylat runt omkring!

  ReplyDelete
 5. Jätte fina bilder! Vart kommer krukan ifrån?

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.