Tailsweep topp

Friday 5 April 2013

blog of the week in sköna hem!

pic: skärmdump från Sköna hem


Här kommer en hälsning om en trevlig helg från mig! Det är inte bara en underbart solig fredag idag, utan som grädde på moset är Seventeendoors veckans blogg i Sköna hem! Alldeles extra glad blev jag över den fina motiveringen till utnämningen. Tusen tack till Sköna hem! :)

Ni är många som läser här, men ganska få som kommenterar. Kanske för att det är lite bökigt, jag vet inte? Men jag passar på att fråga vilka ni här, och vad ni vill se mer av här hos mig? Det vore jättekul om ni lämnade en kommentar!


22 comments:

 1. En 24 årig student som har följt din blogg väldigt länge. Jag uppskattar dina egentagna bilder eftersom de känns mer unika. Jag tittar in här för att få en dos inredning och bli tipsad om spännande hem!

  ReplyDelete
 2. Jag läser! :)

  Jag tror att många bloggar "lider" av få kommentarer. Speciellt sen Instagram kom där det är så mycket enklare att lämna kommentarer. Och så gör ju Bloglovin sitt (läser man via mobilen som jag oftast gör är det ju väldigt omständigt att kommentera om man läser vi Bloglovin).

  Jag vill nog att du fortsätter som du gör, jag gillar din blogg, mycket!

  trevlig helg!

  ReplyDelete
 3. grattis!!
  och fin helg till dig.

  kram.

  ReplyDelete
 4. Jag gillar allt med din blogg!:)
  /25-årig tjej

  ReplyDelete
 5. Grattis!
  Jag har läst din blogg ett bra tag och gillar den mycket. Speciellt bilder från ditt eget fina hem, men även hem som du tipsar om.
  Sen är det nog så som Camilla skriver här ovan angående kommentarer, med Instagram och läsa Bloglovin i mobilen.

  Trevlig helg!
  /Annika

  ReplyDelete
 6. Åh vad kul! Grattis!

  Jag är ofta inne här och läser, har ett litet hektiskt liv just nu och dåligt samvete kring att jag inte kommenterar, men jag älskar din mix - en massa fin inspiration både från ert hem och även andras. Fortsätt precis om du gör idag.

  Kram!
  /A

  ReplyDelete
 7. That's fantastic!!! congrats... Have a happy weekend!

  ReplyDelete
 8. CONGRATS! That's just fantastic!!! Happy Weekend & keep up the good work :)

  ReplyDelete
 9. Vad roligt - stort grattis, det är du verkligen värd!!
  Kram Jannike

  ReplyDelete
 10. Hurra vad roligt - vilken bra start på helgen :D Bara fortsätt som du gör - då blir det hur bra som helst :) Trevlig helg!

  ReplyDelete
 11. Vad kul, grattis! Gillar det som det är men ditt eget bäst. Vem jag är syns nog bättre på min egen blogg än framknappat på mobilen... :)
  /Cecilia

  ReplyDelete
 12. Läste just det tidigare idag på deras Hemsida ..Stort Gratis !!!...tittar ofta in här men de där kommentarerna hinns inte alltid med .....och så är det nog för de flesta ...men visst är man nyfiken på vem som ser och läser det man gör inlägg om ...

  Kram
  Pernilla

  ReplyDelete
 13. Hej! Jag tittar ofta in och gillar din mix. Du har en tydlig stil men är samtidigt varierad. Det gillar jag! Jag håller med flera andra att fortsätt gärna som du gör. :-)
  /Pernilla

  ReplyDelete
 14. Hej och grattis ! Det är ju en jättefin blogg du har så det är du värd. Föll som en fura för det runda bordet . Bitte

  ReplyDelete
 15. Ah det ar du sa vard, Grattis! Har last din blogg ett bra tag nu... alltid fina bilder. Gillar nar de ar egen tagna och inte massa som redan finns i cyber varlden. Skulle onska att se mer fran ert sommar stalle som verkar saaa fint! Inredning, fashion och blommor kan man aldrig fa for mycket av! Kram 35-arig hemmafru i Abu Dhabi

  ReplyDelete
 16. Grattis!! Nu har jag tittat runt lääänge här på din blogg! Så mycket underbar inspiration!! Ha en fortsatt trevlig söndag! Kram Emma

  ReplyDelete
 17. STORT GRATTIS! Hittade till din fina blogg dagen före utmärkelsen, och skrev då att bloggen är jätte fin! Ska fortsätta att titta in!:-)
  Liisa

  ReplyDelete
 18. Stort Grattis! Jag läser din blogg ofta och gillar den precis som den är, men jag är allt lite nyfiken på ert sommarställe... ;) kram Hanna

  ReplyDelete
 19. Jag har läst ett tag och kommenterar ibland, men så läser jag via min "reader", där man ju inte kan kommentera, bara läsa, så då blir det som det blir. Gillar bloggen som den är, och speciellt de egna/personliga bilderna.

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.