Tailsweep topp

Monday 25 June 2012

holidayNär mannen, som stod för bokningen av våra flygbiljetter, förklarade att vi skulle ta "fakiren" (fick ställa klockan på 04:00) med två små barn via Köpenhamn på väg ner till Aten kan man säga att jag inte blev speciellt glad. Men det gäller att se det positiva i allt, och ganska snabbt kom jag på att det var en möjlighet för mig att köpa danska RUM, och norska Elle på Kastrup. Och medan jag gjorde det, ilade mannen iväg till loungen, och kom därifrån med danska Costume, Cover, Cover Kids, Damernas värld, och Style by. Och när jag satt där och bläddrade i RUM på flyget kom värdinnan fram och frågade med ett leende om jag ville ha senaste Bolig magasinet. Jackpot för en magasinsnörd, med andra ord. Så nu har jag semesterlektyr så det räcker!

pics: seventeendoors


Dessutom har jag hunnit läsa en bok på två dagar här på vår stillsamma lilla ö i Cykladerna, Lila Hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie. Läsvärd, men inte lika bra som min favorit En halv gul sol.

Nu har jag en otålig treåring som vill till stranden och plocka lite stenar.. Ha en fin måndagkväll!


6 comments:

 1. Ni har det bra ni. Här hemmaÖSER det ner ... 10 grader!
  Naaajst!

  ReplyDelete
 2. wow, what a nice red. really cool color!

  ReplyDelete
 3. Laddat och klart;) njut nu...KRAM

  ReplyDelete
 4. Då går det ingen nöd på dig med andra ord ;-) Fina bilder. Ha en skön semester! Kram Elina

  ReplyDelete
 5. Åh det ser underbart ut:). Längtar efter sol och värme...det kommer väl hit förr eller senare;). Ha en fortsatt hälig semester!

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.