Tailsweep topp

Monday, 25 February 2013

spring feelings


Idag njuter vi av sol och takdropp på balkongen, för längre än så kommer vi inte. I vanlig ordning har jag en liten snuvig och febrig tjej här hemma. Men nu har vi äntligen fått en tid på sjukhuset (i Gävle!) för att operera bort lillasysters halsmandlar. Efter det hoppas vi att hon håller sig lite friskare!


pic: Idha Lindhag

Jag bytte ut lite kuddar i soffan här hemma för en vår-igare känsla, inspirerad av de här härliga bilderna av Idha Lindhag för Ikea Livet hemma (styling  Camilla Krishnaswamy). Nu får det vara nog med vinter och sjuka barn!

Fin vecka till er alla!

 

3 comments:

 1. Härliga och färgrika bilder du hittat! Håller med, nu får det banne mig bli vår! :-)

  ReplyDelete
 2. Era stackare, ni har varit riktigt sjukdomsdrabbade den här vintern!!! :(
  Måste fråga; varför i Gävle?
  Jag har själv, som vuxen, opererat bort mina (fy 17!!!) och från att det bestämdes att de skulle bort fick jag tid på SabbatsbergsSjukhus ca 1,5 månad senare.
  Tror att för barn är operationen lättare, men se till att få i henne mycket näring nu innan. Jag tappade mkt i vikt eftersom det gjorde ont att äta efteråt ....
  Lycka till och det kommer gå strålande!!!!
  Stor kram u

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oj, vår tjej som ligger två snäpp över kurvan på längd, och ett snäpp under på vikten och är smal som en sticka redan.. Det finns inte mycket att "ta av".. Tack för tips!
   Vi fick själva höra av oss efter fyra månader (vårdgarantin är ju 3 mån) och i dagsläget kanske vi kan få en tid i april, men i gävle är det tydligen ingen kö, så de skickade dit oss när vi klagade..
   I Gävle tar det tre dagar, medan det tydligen tar en dag här.. I Gävle ska man ligga kvar för observation en natt, medan man i Sthlm får åka hem samma dag..
   Kanske är kön längre för barn än vuxna..?
   Tusen tack!!

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.