Tailsweep topp

Saturday 5 May 2012

satc in stockhom!


När jag bläddrade i Svenskans bostadsbilaga här på morgonen så fastade mitt öga på den här bilden. Jag kikade in hos mäklaren och för en kort stund drömde jag mig bort till ett annat liv. Ett liv med väninnorna runt hörnet nere på Stureplan, ett liv med en ren diskbänk, ett liv med upphängda missoni-handdukar på plats, och långa ostörda frukostar med färskt bröd på balkongen. Efter en lång morgonpromenad runt Djurgården, givetvis.


Ett liv uppkrupen i sängen med lap:en i knäet, och öppet fönster ut mot gården.. Lite Sex and The City i Stockholm, helt enkelt.

pics: Skeppsholmens Fastighetsmäkleri


 Have a great Saturday!


9 comments:

 1. Gorgeous apartment! Loving the spacious enough kitchen and the cute little patio. Enjoy the beautiful weekend, Kellie xx

  ReplyDelete
 2. Jättefin lägenhet! Tack för tipset!

  ReplyDelete
 3. Jag stat just och spanade in den våningen innan jag kikade in här;)
  me like!!! Kram

  ReplyDelete
 4. men ååh så mysig! Verkligen lite Satc över det hela :)

  ReplyDelete
 5. Beautiful apartment! LOVE that white apartment kitchen, very inviting and tastefully don!!!!!

  ReplyDelete
 6. Peaceful apartment, very nice. Have a good sunday everyone!!

  ReplyDelete
 7. Ja det var tider det när man levde SATCliv i stan. Nu är det nya tider men jag har kvar min lägenhet så när jag får Stockholmsabstinens så åker jag in till stan, tar mig en promenad runt Djurgården, njuter av allen på Karlavägen, köper mig lite rose och hämtmat å njuter det på balkongen för att sen plocka fram SATCboxen å kolla natten lång. Sen är det väldigt skönt att åka ut till landet igen. Men möjligheten finns och den utnyttjar jag när andan faller på. Stockholm är fantastiskt och speciellt på sommarn när det är folktomt i mitt kvarter. Fin måndag önskar Pållan ; )

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.