Tailsweep topp

Thursday 27 December 2012

back to the mountains


Då var vi tillbaks i stan efter en skidtripp till Åre, och en vit jul uppe i norr. Det var verkligen såå skönt att sticka iväg från all julshopping (och stress) på stan några dagar före jul. Och jag vill tillbaks till bergen snart igen! Vilken dröm det vore med en egen liten timmerstuga i fjällen, eller varför inte ett chalet nere i Alperna! :)
Det här fina stället i Dalarna kan man läsa om i senaste Lantliv (1/2013), som väntade på hallmattan när jag kom hem ikväll.


Betong, sten och trä i fina kombinationer återfinns genomgående i husets inredning. Badrummet är inspirerat av arabiska hamam, och genom de flera hundra år gamla luckorna kan man njuta av sjöutsikt!

pics: Klas Sjöberg via Lantliv

Borta bra men hemma bäst. Sant. Men nu längtar jag också till vårt (övergivna) ställe vid havet. Undrar om det står kvar.. Vi får nog ta en sväng dit snart. Men först mellandagsrean! :)
 
God fortsättning alla fina läsare!
 
 

 

6 comments:

 1. Älskar Åre. Brukar försöka varje år med barnen...! Mys.
  Kram Eva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tror det får bli en tradition för oss också! :)
   Så vackert med sjön i byn.
   Gott nytt år!

   Delete
 2. Skönt att lämna stress och jäkt! Vi är lyckligt lottade och har en lägenhet i Tegefjäll mellan Åre och Duved, så här är vi nu och ska fira nyår. Lite för långt att åka över helgen för vår del (82 mil), men älskar att vara här och försöker åka så ofta och mycket vi kan! //kram maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag förstår att ni älskar att vara där, trots avstånd.
   Gott nytt år!

   Delete
 3. God fortsättning och tack för fin inspiration under året! Ska bli kul att följa dig under 2013. Kram/ Hanna - Doyoufancythis.com

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.