Tailsweep topp

Saturday 1 December 2012

x-mas mood


Startar lördagen denna första andventshelg med några stämningsfulla bilder från danska inredningsstylisten Lena Ostenfeldts lägenhet i gammalt byhus i Holbæk.
 

 
Mormor är i stan, och jag och mannen hade tänkt att sticka iväg till vårt ställe vid havet, för att titta till. Det är ju vår första vinter med sommarställe, och man vet ju inte riktigt vad man ska förvänta sig. Men här i Stockholm singlar snön ner konstant, så det kanske är dumt att ge sig ut efter vägarna..
Mysigt är det i stan i alla fall, med alla stjärnor som hängs upp runt om i fönstren, och vi får väl ta en tripp ner i förrådet (värsta mardrömen) för att leta reda på adventsstakarna. Fin lördag till er alla!

5 comments:

 1. Beautiful Christmas images! :) x

  ReplyDelete
 2. Oj, vad mycket fint du visar! Och hoppas ni får det mysigt vid havet :)
  Ha en fin kväll!

  ReplyDelete
 3. Vi hann inte. Upp på vinden och leta efter adventsstjärnor och annat juligt. Men en amaryllis, några hyacinter och tända ljus i morgon blir bra. U vet ju inget om adventskalendrar än så några dagar sent kan väl inte spela någon roll?
  Ha en fin helg!
  Kram
  Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi väntar med adventskalenderhysterin (24 paket, eller chokladbitar etc..)..
   De fick adventskalender av SAS när de flög hem från farmor och farfar i CPH, och de får duga i år. Nästa år är de nog mer redo (och som lillasyster börjar man ju med allt minst ett år tidigare :)

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.