Tailsweep topp

Thursday 7 March 2013

by pella


Den stora snackisen i bloggvärlden just nu är den här våningen i senaste Residence (3/2013). Vanligtvis brukar jag hoppa reportage som dyker upp överallt, såvida jag inte är först på bollen. Men den här gången kan jag inte låta bli att visa några bilder, eftersom det är Pella från Stil inspiration som står bakom styling, och det är sååå fint! Dessutom är det otroligt snyggt plåtat av Kristofer Johnsson. Vilket ljus i bilderna!



Jag letar nya köksstolar, och udda Thonet-stolar står högt på listan. Men sedan säkert 15 år tänker jag med jämna mellanrum att y-stolen alltid är bäst i längden... Det blir nog en runda på auktionssajterna igen.

pics: kristofer Johnsson

Jag blir glad över det här reportaget eftersom det är i princip samma ramar som vi har här hemma, nämligen klassiskt sekelskifte med vita snickerier och väggar, samt valnötsoljat golv. Emellanåt tröttnar man ju på sitt eget hem, när man ser alla nya trender i tidningarna. Men det här är trots allt ett vilsamt koncept, som håller i längden. Tack för inspirationen, Pella, nu fick jag lust att göra ett ryck här hemma med några små projekt! :)

 

2 comments:

  1. Ååå tack! Så glad jag blir! :) Och ja! Det håller i längden - verkligen! Kramar till dig!

    ReplyDelete
  2. Inte illa alls!! Underbar lya.
    Ha det fint
    Eva

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.