Tailsweep topp

Tuesday, 23 July 2013

breathing space


Här hos oss på vårt ställe vid havet har sommaren varit solig och skön. Fram till nu, då den nordliga vinden drog in över östkusten. Men vackert är det, trots att det är grått och blåsigt.


Annars har jag äntligen kommit in i sommarlunken, och det var många år sen jag hade en sån här skön sommarkänsla i kroppen. Sommar som när man var liten. Inte mycket inredning här just nu med andra ord. Även om jag är full av inspiration, blir det inte mycket gjort när man hänger här ute vid havet.

pics: @seventeendoors
 
Det allra bästa just nu är att jag kommit igång med löpningen, och på så sätt kan jag utforska varenda liten stig här i trakten. Jag har ju lovat ett reseinlägg från Grekland, men sen får jag nog ta och knåpa ihop ett litet inredningsinlägg. Många inredningsbloggare verkar ha loggat ut i  sommar, men proffsiga Trendenser kör på som vanligt, för er som törstar efter inredningsläsning.
 
Tack alla fina följare för att ni tittar in och snart blir det lite fart här igen. Måste bara vila lite till.. Men häng med på instagram där jag heter @seventeendoors, så ses vi snart här igen! 
 

5 comments:

 1. Hos oss kom äntligen sommaren idag:-)
  Ser fram mot ny härlig inredning.
  Lite längtar man faktiskt efter hösten och få hugga tag i projekten som funderats ut i solstolen.
  Glad sommar!

  ReplyDelete
 2. Här är det med inredningsstilje:). Jag passar på att andas in sommarluften och njuta av mina sista veckor istället. Men snart så kliar det nog i fingrarna igen ;)
  Önskar dig en riktigt skön sommar!

  ReplyDelete
 3. Hej! Fina bilder, känner igen mig totalt. :) Inredningsstopp i huvudet och bara några snip-snapshot härochvar från landet... :D Men nu börjar huvudet vakna, med det dåliga vädret vände tankarna hemåt! Ses i bloggosfären i höst :)
  kram Karin

  ReplyDelete
 4. Fine, sensommerbilder som gir ro.....
  ønsker deg en fin start på helga:)
  klem nina

  ReplyDelete
 5. Vilka härliga bilder, älskar den med det skummande havet, vackert.
  Ert ställe verkar ligga underbart till. Lite västkustkänsla med klipporna, men det ligger på östkusten? Är det i Blekinges skärgård måntro?

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.