Tailsweep topp

Thursday, 11 July 2013

postcards


Här har det varit lite tyst och det beror på att jag drog ut och öluffade med mina tjejer! Första gången vi reste utan blöjor, vagnar och välling, så skönt! Systrarna älskar att resa och det är aldrig något gnäll. Självklart bär de sina egna "ryggor" också! Däremot kan de bli lite vilda emellanåt, som på Atens flygplats när de helt plötsligt började springa som galningar fram och tillbaks. Inte läge vid incheckningen..Systrar och bästa vänner.


Försökte att hålla igång löpningen och vilken kick att springa i dessa omgivningar tidigt på morgonen eller i solnedgång.


Enkelt boende, men med jättefint högt läge med utsikt och tjugo meter ner till en jättefin liten strand.Vi är rätt coola (och kräsna, därför bokar jag inte över nätet i förväg för då blir man lurad av bilderna), och åker helt enkelt till ett ställe och knackar dörr där vi tycker det ser bra ut. På så sätt kan man förhandla om priset också.  

@seventeendoors

På kvällarna hände det inte mycket i vår lilla by med några få tavernor, men grillad bläckfisk serverades varje kväll. Jag har tagit lite bilder med "riktiga" kameran också, och kanske blir det ett mer detaljerat inlägg om öluffande i Cykladerna längre fram. Nu ska vi ut och turista i vår egen stad, Stockholm, faktiskt!

Lite nya inredningsmagasin ska också inhandlas inför helgen på vårt ställe vid havet. Längtar.

Hoppas ni har det skönt där ute i sommaren!
1 comment:

  1. Ja tack! Gärna ett inlägg om er resa.... Luffar varje år utom just i år så abstinensen är hög... du förstår säkert vad jag menar ;-)

    //ikke

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.