Tailsweep topp

Friday 5 August 2011

barnrum

Vilket fint barnrum och vilka fantastiska sängar. Min ena dotter har en gammal sekelskiftessäng som jag faktiskt tror jag ska visa i ett eget inlägg, så fin är den. Känns bra att i åtminstone barnrummet försöka återanvända saker, istället för att köpa nyproducerade möbler. Gillar tavelväggen också. Vårt barnrum är ganska litet, så jag är rädd att det skulle bli plottrigt hos oss. Annars hade jag fixat en på studs.

pics: 1,2 Sköna hem
Nu när jag sitter och bloggar gör jag det vid ett sånt här skrivbord, men vitmålat (som jag hade när jag var liten). Mitt lilla kontor är egentligen ett barnrum, det vill säga, det är i grunden klart, skrivbordet, dagbädden och de väggfasta hyllorna. Men just nu fullt av mina saker, men ska så småningom, när en av flickorna flyttar in, bytas ut mot just färgglada små leksaker. Men jag försöker förhala det hela, och just nu delar de rum.

pic : RUE
Jag blev lite full i skratt när jag såg den här bilden i senaste RUE magazine. Just nu har vi en exakt likadan uppochnervänd som pall till barnsängen medan jag letar en riktig gammal en med rätt patina. Jag köpte den för max fem spänn för kanske tio år sen. Men den kanske får förnyat förtroende :)

3 comments:

  1. Härliga barnrum, levande och kreativt ska det vara!

    Kram Elina

    ReplyDelete
  2. vilka fantastiskka bilder, i hela din härliga blogg, alla dar! härligt med de här då jag ska börja inreda barnrum nr två hemma hos oss. mini

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.