Tailsweep topp

Tuesday 9 August 2011

books

Jag älskar att läsa böcker. Sedan måste man ju säga att de är väldigt dekorativa. Så här. I en enda röra. Att färgkoordinera sina böcker är för mig helt främmande. Jag blir nästan lite irriterad när jag ser bilder där man gjort det. Titta på den här bilden, och tänk så många fantastiska berättelser som myllrar där, huller om buller. Bokryggarna bildar ett mönster som i en vacker kelimmatta. Underbart!


via 16 house

6 comments:

 1. Hej! Jag såg just din kommentar. Hur löste ni situationen med körkort vid bilhyrning? Gaaah! Lite stressad just nu. Men det får bli taxi annars.Även om hyrbil känns bättre med två små kids. Vad jag är TRÖTT på mig själv alltså!
  Kram. ulrika

  ReplyDelete
 2. Jag älskar också böcker, huller om buller, i travar och hyllor. Fint!

  ReplyDelete
 3. Ja, böcker är ett måste i varje hem! Fina bilder!
  Maria

  ReplyDelete
 4. Ja här står de i travar längst väggen;) fina bilder. Kram Johanna

  ReplyDelete
 5. Hej Ulrika,

  Vad kul att du hittade till min blogg :o) Att bo norr om Kph är inte fy skam och det tror jag nog att dina föräldrar kan hålla med om ;o) Då är du säkert ofta över sundet!?

  Böcker gillar jag också...önskar bara att jag kunde få till det där lite slarviga i bokhyllan...böcker på längden o tvären. Ställer mina alldeles för rakt (dock inte i färg ;o)) Precis som du säger, det ska vara som ett mönster, en salig blandning!

  Jag återgår till Sjöjungfrun och Camilla Läckberg, som jag just nu sträckläser. Vilt spännande...i kön, på färjan, i väntrummet...

  Ha en mysig dag!
  Kram
  Ulrika

  ReplyDelete
 6. Visst är det härligt att drömma sig bort i en bra bok!
  Jag har också travar. Jag har till och med köpt en bokhylla som man fäster på väggen där man skall trava bökerna på varandra mitt på väggen. Vi får se när jag får upp den på väggen också:)

  kram CC

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.