Tailsweep topp

Monday 3 September 2012

childhood memories & vintage bargains


Norska inredningsfotografen Yvonne Wilhelmsen inreder sitt hem mitt i Oslo med barndomsminnen,vintage-fynd och DIY-projekt. Resultatet är ett personligt hem.
Just nu går det lite trögt med bloggandet för min del, och det beror på flera faktorer. Tidsbrist har man ju ständigt, men dessutom tycker jag att jag inte inspireras av så mycket just nu, då det är "same same" överallt. Att alla måste ha exakt samma prints på sina väggar!? Och instagram, konkurrerar helt klart med bloggarna också. Idag hittade jag en jättefin blogg via instagram som jag fastnade hos en lång stund. Mer om den senare.

Pics: Yvonne Wilhelmsen, Styling: Tone Kroken via femina.dk

För nu ska jag hoppa i gympadojjorna och ge mig ut på en kombinerad motions- och inspirationsrunda.
Ha en härlig måndag!


6 comments:

 1. Jag tycker också att det är lite konstigt att alla måste ha samma prints på väggarna och samma färger på påslakanen. "Jaha så du tycker att det är fint, ja men då tycker jag också det!" Lite ängsligt och tråkigt. Skönt att nån mer regerat på det! :-)

  ReplyDelete
 2. What a beautiful home and wonderful blog! :-) Caroline

  ReplyDelete
 3. Enin enig,samme print,vaser og stoler :)
  Jeg leter hele tiden etter det litt annerledese kreative..
  Fin dag til deg
  klem

  ReplyDelete
 4. I thought: I've seen this interior before! Now I know I saw it in this Norwegian magazine I won with a give-away from By Fryd, KK Living.
  I love it!

  Miranda
  www.lekkerfrisss.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. kul tt läsa ditt inlägg, påminner om mitt eget inlägg jag skrev för nån dag sedan om att det är så mkt samma inredning nu överallt.. Känner som dig.. Ibland svårt att hitta originell personlig inspiration.. Gillar din blogg!

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.