Tailsweep topp

Sunday 23 September 2012

missing the seaDet här är första gången sedan vårt tillträde vid Valborg i våras, som vi inte spenderar helgen vid vårt ställe vid havet. Som jag längtar dit. Därför blir det några bilder, som ni som följer mig på instagram redan sett, därifrån idag. Det får också bli mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild.

pics: @seventeendoors

Hittills har vi haft sängkläder i linne från H&M, och även om jag är nöjd med dem, så känns de onekligen lite stickiga. Jag kan tänka mig att det kommer att vara rätt kallt när vi kommer ut sent på fredagskvällarna senare i höst, och jag skulle vilja ha något mjukare att krypa ner i då. Funderar på de omtalade sängkläderna från Beach House Jersey Sheets, som sägs ska vara som att sova i en mjuk t-shirt!


 
 
 
Härliga bilder från Beach House som får mig att längta ännu mera till havet! Men nu kikar solen fram här i Stockholm, och det blir en sväng på stan istället. Fin söndag till er alla!
 
 

9 comments:

 1. Vad underbart det måste vara att kunna sticka till landet om helgerna. När vi stäner ner Fjällbacka för säsongen så är det med sorg. Njut av fina hösthelger där nu!

  Naturen runt ert hus verkar vara magisk, så fin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den är fin, men alltså er sjöbod i Fjällbacka. Overkligt är ordet!
   Kram

   Delete
 2. Our weekend in Sicily is hot! Matilda Francis did the swim in the sea under the house and blow strong winds from the Sahara!
  greetings

  ReplyDelete
 3. Men tjena vilka vackra bilder! Jisses. Och här sitter jag i soffan med höstrusket vinande utanför. Inte utan att man längtar till sommaren igen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja men, hösten är fin vid havet också.. Oftast :)

   Delete
 4. Förstår att du längtar dit!

  Önskar dig en fin kväll! kram

  ReplyDelete
 5. Visst är det så.
  Vi var hos våra vänner i helgen, i deras stuga, men på vägen hem sa både jag och Maken hur mycket vi saknade att var ute i vår egen stuga. Men nästa helg, hoppas jag ... dags att ta en sista tur ut med båten, till någon fin klippa.

  kram och hoppas VABB går fint. Krya på er. Ulrika

  ReplyDelete
 6. Så roligt att få se bilder från ert ställe. Snyggt!

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.