Tailsweep topp

Wednesday 26 March 2014

spring inspiration


Emma Persson Lagerberg är definitivt på min topp tre över favoritstylister. Den här härliga vårinspirationen för Åhléns står Emma bakom (plåtat av Petra Bindel), och jag älskar känslan i bilderna!


Igår fick jag på ett mingel arrangerat av Bo Concept/Residence Magazine nöjet att lyssna på Trend Stefans summering av trenderna 2014 och han konstaterade bland annat att ängsblomman är stor. En trend som vi sett länge nu, tänker jag. Även inom mat ska allt helst vara handplockat i skogen, som bär och svamp.
   Det fick mig att tänka på en restaurang jag besökte när jag var i NYC förra våren, som heter ABC Kitchen. Där körde man verkligen det tänket, och jag tyckte även jättemycket om inredningen/stämningen där. Dessutom ligger restaurangen på bottenplanet av en stor inredningsbutik (som dock stänger 19), så det får bli dagens tips till er som är på väg till det stora äpplet.

Pics: Petra Bindel via Emma Persson Lagerberg

Jag hade tänkt starta dagen med en löprunda men sitter fortfarande här i pyjamasen och funderar på om en runda på i stans inredningsbutiker vore en bättre idé?
 
 

2 comments:

 1. Kan tipsa om att Haga är jätteskönt /och nästintill folktomt / idag … ;)

  Hoppas på ett NY besök snart, så jag lägger till ditt tips på listan. Tack!

  Ha en fin dag,
  u.

  ReplyDelete
 2. looooove your pics!!! angie

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.