Tailsweep topp

Sunday 27 April 2014

my weekend


Heeej, jag har inte slutat blogga, även om jag nog aldrig haft en sådan lång paus. Men det är svårt att komma igång igen när vädret är så underbart! I helgen har jag hunnit med en långprommis runt Djurgården och en löprunda i Hagaparken. Naturligtvis blev det en middag på stan också, men först mötte jag upp bästa Anna hemma hos henne. Ja, så här ser det jämt ut hos henne, allt är perfekt som i en reklamannons.


Överallt i Annas hem finns det vackra stilleben som detta. När vi piffat oss klart promenixade vi ner till Strandvägen 1 där vi tänkt oss ett bord i solen, men det blåste ganska mycket så det fick bli inomhus istället. Strandvägen 1 hade inte riktigt läget under kontroll i köket denna kväll, och det slutade med att vi fick vänta på maten i en och en halv timme! Till deras försvar ska sägas att det bjöds på både förrätt, bubbel, kaffe och godbit, men ändå... Vi hetsåt när huvudrätten väl serverades.

@seventeendoors

Sedan har jag njutit här hemma av att ha alla fönster öppna och spela hög musik. Det är något speciellt med att vara i stan när ett högtryck som detta slår till, lite magiskt faktiskt.
 
Nu ska jag försöka bli en bättre bloggerska, och jag passar på att fråga igen, vad vill se mer av här på bloggen?
 
Fin vecka!
 
 

5 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.