Tailsweep topp

Tuesday 20 December 2011

last x-mas


Jag hittade några bilder i en mapp från förra julen, då vi hade stort julfirande hemma hos oss. Det mesta på julbordet var hemmalagat, och jag hade verkligen tänkt på allt. Dukningen var enkel med lärkträdskottar, hampasnöre och linneservetter i dovt lila (från Himla). I år firar vi de stora dagarna hos släkt, så vi slipper ansvaret, men lite av själva julkänslan som kommer med förberedelserna tappar vi också..

pic: seventeendoors

Ni vet väl att detaljhandeln har gått urdåligt i år, så det kommer att finnas mycket att fynda på mellandagsrean.. Faktum är att jag fått en inbjudan till en av de bättre butikerna på fina gatan, som kör femtio procent redan i kväll! Kanske kan man pricka av något på julklappslistan.. :)
Eller en liten mjuk klapp till sig själv..


4 comments:

 1. Nydelig bord,ja salget har startet allerede...det er jo flott....:)Skal over grensen en tur i dag....
  ha en fin dag

  ReplyDelete
 2. Vilken underbar dukning!:)

  Japp, det har verklige gått riktigt dåligt för detaljhandeln i år:( Något som vi i min lilla familj har fått känna av, då maken äger ett gäng klädesbutiker i Stockholm.

  Hälsningar
  Sophie

  ReplyDelete
 3. Trist att höra, Sophie..
  Måste erkänna att jag precis kom hem med en hög kläder från Malene Birger, som körde halva priset på allt i butiken.. Som konsument blir man onekligen lite glad när man kan fynda julklappar på rea före jul..

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.