Tailsweep topp

Tuesday 27 December 2011

ethnic x-mas at house doctor

Rikke Juhl Jensen är den kreativa hjärnan bakom inredningsföretaget House Doctor. Inför julen dekorerar hon sitt hus med nordiska och etniska inslag och hennes hem är ett bra exempel på den filosofi som också ligger till grund för företagets design.

 
 Jag tycker det var spännande att se hennes hem under vinterhalvåret också, för ni kanske kommer ihåg det här? 


Hemma hos oss finns en hel del från House Doctor, t.ex. soffbordet på bilden. Den stora korgen under soffbordet har jag varit nära att köpa några gånger. Jag gillar den, men eftersom den inte har något lock tvekar jag, då det som ska döljas är massor av mössor och vantar i olika färger...


Allt i hemmet har listat trenderna 2011 och vilka som hänger kvar 2012. Kul läsning och jag konstaterar att House Doctor har ett koncept som stämmer väl med listan på 2012 års trender. Jag tycker också mycket om att ta en tur in i deras butik i PUB-huset när det är dags för veckans inköp av blommor på torget.

pics: Birgitta Wolfgang Drejer via

Rikke Juhl Jensen is the creative brain behind the interior design firm House Doctor.  She decorates her home for Christmas by using Nordic and ethnic elements, and it makes a good example of the philosophy which also forms the basis for the firm's design.
I was quite excited to see her home at this time of the year, as well, since you might remember this.. 

House Doctor has a blog too, check it out here

1 comment:

  1. kan man annat än älska house doctor!
    god fortsättning!!!
    pssst...gillar din blogg massor :)!!!
    kramar från Jennifer

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.