Tailsweep topp

Wednesday 28 December 2011

new inspiration


Vi har fortfarande inte kommit tillbaks till stan, av den enkla anledningen att vi varit för trötta för att åka hem.. Här hos mormor och morfar blir vi så väl ompysslade, hela familjen, att vi stannar in i det längsta. 
I takt med att alla fina magasin uppdaterar sina hemsidor börjar magasinsnörden (mamman) i familjen längta hem till stan och hallmattan för att se om det finns något nytt som väntar där.. Tills vidare njuter jag av dessa bilder från senaste Sköna hem.


När jag såg det här hemmet kände jag genast igen mycket av möblemanget från ett tidigare reportage med bilder från en stor våning på Strandvägen där två systrar delade hem. Här bor nu den ena systern tillsammans med sina söner. Jag gillar stilen som passar i en sekelskiftesvåning och är hyfsat tidlös, och dessutom hemtrevlig.  Här kan du läsa mer.


Den här hallen från ett annat reportage i Sköna hem inspirerar mig enormt. Ägaren till det fd församlingshemmet är utbildad Feng Shui-konsult och har lagt stor vikt vid just hallen som inom läran anses spegla resten av huset. Precis de färger som jag gillar, och tänk om man skulle måla så här. Rätt praktiskt med små fingrar som kladdar allt möjligt på väggarna. Tyvärr har vi inte plats för ett stort runt bord i vår hall..


 Vilket drömhus! Det verkar som alla fina hus ligger i Danmark eller Skåne..  :)

We are still on Christmas break in our little family. However, I am starting to miss the city and to browse through all the new magazines, checking out what's new. Here are some pics from the latest Sköna hem, that I enjoyed a lot..

3 comments:

 1. Fastnade för bilden i tidningen med på sovrummet. Stiligt och mysigt.

  ReplyDelete
 2. Härliga inspirations Bilder... Jag letar lampor till vårt vardagsrum så jag har spanarögonen på!
  Ps,jag har mejlat dig!
  Ha det så gott/ Anna

  ReplyDelete
 3. Ja det där hemmet och sovrummet skulle jag inte säga nej till;) Kramar ifrån mig

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.