Tailsweep topp

Friday, 20 January 2012

formex

Det blev en snabb sväng till Formex idag ändå. Så många har redan skrivit om mässan, så här kommer bara några bilder och tankar om saker jag gillar. När adventsstakarna försvann från burspråket i matsalen/köket blev det väldigt "dött" i rummet. Men nu tror jag att jag har bestämt mig för hur vi ska lösa det problemet. Länge har jag velat mellan Tove Admans Edison, Muutos E27 Pendel och NUD Bulbs.
När jag såg lamporna från NUD i årets temautställning "Fågel, fisk eller mittemellan" stod det helt klart att det är en eller ett par NUD bulbs vi ska ha. En vit med svart sladd, tror jag. De finns nu också i mässing, men det är så rykande nytt att de finns inte ens på bild på hemsidan. Kanske kan vara något det också.
Eller har någon nåt annat förslag på hur vi ska göra det här burspråket lite mer levande under vinterhalvåret?

 Jag gillar stolen från Dusty Deco, den skulle vara fin att slänga kläder på i hallen..

Gladast blev jag inne hos färgstarka Nordal. Så mycket roliga detaljer till t.ex. ett barnrum (perfekt tallrikshylla som jag skulle vilja ha till böcker i barnens rum) och till sommarstället har de jättefina möbler som passar lika bra ute som inne (bilder kommer).

pics: seventeendoors

 Fin ny bricka till London-älskaren från norrländska Designmäklarna.


  Ha en fortsatt fin helg!

4 comments:

 1. Så mycket snyggt!! Ska dit i morgon och kika;) Kram Johanna

  ReplyDelete
 2. åh så mkt fint!
  ser fram emot fler & mer bilder ...
  trevlig helg!

  ReplyDelete
 3. Hejsan! Gud va roligt att vara på Formex! har tänkt att något år måste jag komma dit! Jag tycker NUD bulbs lamporna är jättefina. Kan inte säga hur dom blir i ditt burspråk, eftersom jag inte vet hur det ser ut hos dig. Har en vän som har jättefint i sitt burspråk med två Kartell "luke i like". Jag har en sådan i min hall, som jag har kort på i min blogg.
  Hoppas du visar fler bilder snart. Har en kompis som står med Ernst på mässan så jag har sett lite kort från henne!
  Ha det så bra!
  Helena

  ReplyDelete
 4. ooo, loving these images, especially the first! x kat

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.