Tailsweep topp

Saturday, 14 January 2012

thankful

Jag är så otroligt glad över att så många hittat hit den senaste tiden. Det beror till stor del på att några riktigt fina bloggar skrivit om seventeendoors. Först var det Desire to Inspire som tog med oss i sin reading guide 2011, och läsare från hela världen hittade hit. Welcome!
Att sedan komma med på ett hörn i Weronicas/en mammas dag intressanta trendspaningar (12 stycken!) gjorde mig helt överlycklig, framför allt över hennes fina ord om seventeendoors. TACK Weronica.

pics: Brown dress with white dots, wisuella

Just nu skickas det runt mycket kärlek och awards i bloggvärlden. Jag har själv fått glädjen att få ta emot flera, TUSEN TACK!! De har dessutom kommit från bloggar som jag själv inspireras av och verkligen kan rekommendera, nämligen dessa:

Stil inspiration
Anna Gillar
Sannas mammamix
Today you inspired me
Elina Dahl
Annixen

Det finns så många bra bloggar och det är otroligt svårt att välja ut några få, men nu när jag ska skicka vidare dessa awards sprider jag dem över hela Norden, och här är listan över bloggar som jag tycker ni ska besöka!

svenska Mary made this
norska Superfint
finska Mrs Jones
isländska Feel inspired
danska Line Klein

Thank you all for coming here, each one of you, it makes me so happy:)10 comments:

 1. Klart vi hittar hit! Vi älskar ju all härlig inspiration man får här inne =)

  ReplyDelete
 2. Vad roligt! Men inte konstigt att folk dras hit!!!!
  Hoppas du har en skön helg!! Här ska det snart somnas i soffan!!
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Kärä du, jag är sååååååååå glad att du valde min blogg till din lista, jätteroligt! Jag måste säga att jag läser seventeendoors eeeeevery day...tycker så himla mycket om den. Ha det bästa veckosluten! Kram, jonna

  ReplyDelete
 4. Ja, man blir glad av sånt.:-) Stina

  ReplyDelete
 5. Kul att du blivit uppmärksammad, du har en jättefin blogg med massor inspiration. En av mina favoritbloggar.
  Ha det gott!
  Annika

  ReplyDelete
 6. Väl bekomme! Jag kan tycka att vi kan bli lite bättre på det till kvinns´ inom bloggosfären. Att vara generösa med att länka vidare. Jag tror att alla tjänar på det i längden. Tack för dina länkar i dag! Fin söndag!

  ReplyDelete
 7. Tack fina du! Jag blir så glad, du gjorde min dag! Det betyder så mycket, och vad roligt att du har valt att välja fem nordiska bloggar.
  stor kram
  M

  ReplyDelete
 8. så sant.
  din blogg är så fin!!!

  ReplyDelete
 9. Tusen tusen takk for pris! Jeg er virkelig beæret og overrasket. Og ikke minst glad for at bloggen min kan være til inspirasjon for andre! Liker bloggen din også veldig godt. Ha en fin tirsdag! Klem VIbeke

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.