Tailsweep topp

Friday 30 March 2012

bathrooms


Här kommer lite fin badrumsinspiration från Vedum denna gråa fredagsmorgon. Svart och vitt funkar ju alltid, och satsar man på rena enkla linjer kan man vara säker på att det är hållbart i längden..


 ..även om jag tycker det här var betydligt mer spännande. Jag gillar kombinationen av det enkla vita kaklet till det marrockanska stormönstrade, och notera det underbara golvet i form av oregelbundna stora tegelplattor. Och varför inte en äkta matta i jordtoner istället för en traditionell badrumsmatta. Hängaren framför fönstret står på min önskelista till sommarhuset. Så enkel att bara flytta mellan badrum, hall eller varför inte terrassen under dagen till badhanddukarna. Och formspråket passar så fint till vår lilla höjd med de vackra tallarna.

pics: Vedum

Äntligen fredag, och äntligen en frisk sådan, så nu gäller det att ta tag i dagen!

Finally Friday, and I am on my way out, but I just wanted to share some great bathroom inspiration from Swedish Vedum. Enjoy!


Have a great Friday everybody!


3 comments:

 1. wow.. I love the b/w bathroom..... beautyful! Have a nice friday :-)

  ReplyDelete
 2. love it all..

  nice weekend :)

  alex

  ReplyDelete
 3. härliga badrum! det första är verkligen superfräscht men det andra tilltalar min personliga stil mer, ombonat, golvet i konstrast till mosaiken och som du säger till mattan. MMM så snyggt! om man hade så stort badrum hade man vart lycklig, hihi
  Kram

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.