Tailsweep topp

Friday 3 January 2014

house doctor - everyday 2014


House Doctor presenterade i dagarna sin senaste kollektion "A Sensory Composition - Everyday 2014". Jag spanade in lamporna och fastnade verkligen för den på bilden ovan, som även finns i en variant som ni kan se här. Precis vad jag har letat efter till vårt gästrum. Det ska bli spännande att se den i verkligheten.


Även denna lampa ser lovande ut, tycker jag!


Av möblerna gillade jag det lilla plåtskåpet som påminner om läkarskåpen som är så populära (och dyra) på auktioner numera. Mycket fin keramik finns det också, men det kan vi titta på en annan dag.
 
 

 
 

5 comments:

 1. Snygga snygga snygga lampor! House Doctor är en riktig pärla. Jag är fortfarande på jakt efter deras randiga tvättpåse..!

  ReplyDelete
 2. Åh, så snygg! Min sambo köpte taklampan på Confident Living härom dagen ;) De hade den inne! Så snyggg....

  ReplyDelete
 3. Hej! Var kan man köpa den här lampan?? http://housedoctor.dk/-/electric-light/pendant-lamps/Diy01 Den är så himla fin! Har försökt kolla lite webshoppar men inte hittat något.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Stina, jag skulle tippa på att den inte har kommit ut till butikerna ännu, då det är en nyhet.
   Om du bor i närheten av Stockholm skulle jag ta kontakt med House doctors egen butik i PUB huset för information. Om inte, så fråga någon av de stora återförsäljarna på nätet. Jag vet att bloggaren Daniella Witte t.ex. säljer HD:s produkter.
   Lycka till!

   Delete
  2. Tack snälla för svaret! Lampan skulle passa perfekt i min hall, så jag ska kolla med dom! Hoppas jag hittar den! Tack för all inspiration!

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.