Tailsweep topp

Friday 13 April 2012

finders, keepers

pics: Joel Wåreus via

Under påsklovet var jag ute på en liten sakletarjakt och i ett dike hittade jag något med en fin patina som skulle kunna bli ett väldigt fint underrede på ett framtida cementbord till min nya trädgård. Nu måste jag (läs min man) bara gjuta en bordskiva i cement. Är det någon som gjort det, och har något tips!?
Tillbaks i stan med en hög tvätt och väntar fint besök ikväll så jag måste kila vidare. Men ville önska er alla en fin fredagskväll!

I found a thing in a ditch that I think will become a great table frame. I picture it like this with a concrete table top that I (read my husband) is going to make! :) Have a great Friday everybody!

8 comments:

 1. That's great! I never find anything useful. :-(

  ReplyDelete
 2. Här hos mig kan du läsa om att gjuta i betong. Ha en skön kväll! kram
  http://www.limestonebythesea.blogspot.com/2012/01/betong.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det ska jag givetvis kolla in! Tack och ha en fin kväll!

   Delete
 3. That makes me want to have a yummy picnic outside in the sun...

  ReplyDelete
 4. Jag kan tipsa om duktiga Josefin Halvarsson, hon gör jättefina betongbord på beställning, men jag tror att man även kan måttbeställa en betongskiva. Här är hennes blogg; http://betongbordet.blogspot.se/

  Lycka till! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för tips, ska genast kolla upp.
   Kram Ulrika

   Delete
 5. Skulle just tipsa om Betonggruvan ... Ska också kolla efter detsamma. Men ska även testa gjuta lite smått & gott i sommar.
  Bl à fågelbad tänkte jag. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. TACK! Toppentips ju, ska plöja igenom den sidan nån kväll. Nu måste jag ut i solen för lite energi, för jag är trött idag! :)
   Kram

   Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.